– Mats Lilja
Graphera Förlag (i butik 17 maj)
 
Med en befolkning som blir alltmer stillasittande, stressad och överviktig har hälsofrågan blivit allt viktigare. Det finns en oändlig mängd dieter och quick fix-lösningar som i bästa fall hjälper för stunden, men sällan långsiktigt. 16 Weeks of Hell har hjälpt tusentals människor att hitta en långsiktig strategi för att ändra sina vanor, komma i sitt livs bästa form och även hålla formen över tid.
I den här boken delar Tony Andersson, grundaren till 16 Weeks of Hell (även känt från Den stora hälsoresan på Discovery+), med sig av de tankar kring daglig rörelse, träning, kost och mental inställning som är grunden för programmet.
– Jag lever som jag lär. Jag kommer aldrig någonsin påstå att det här är det enda sättet att träna på eller att det är det enda sättet att äta på. Men jag påstår med hundra procents övertygelse att det är ett förhållningssätt som fungerar utmärkt för mig och för alla som väljer att göra detta fullt ut, säger Tony Andersson.
  Genom Tonys partner, beteendevetaren Annabeth Hall, får vi även hjälp med de mentala redskap vi behöver för att få förändring på djupet och lyckas långsiktigt.