Vintertid betyder karga tider för huden. Nu när vi har torrt och kallt klimat är det extra viktigt att bry sig om sin hud. Företagsvärlden har rotat fram produkter som kommer få din hud att jubla. Håll tillgodo!

1. MakeUp Eraser är en unik sminkborttagningstrasa som tar bort till och med vattenfast smink med vanligt vatten. Den mjuka trasan rengör huden utan att skada den. Den avlägsnar alla typer av smink, även vattenfast, utan att använda kemikalier. Det enda du behöver göra är att fukta duken i varmt vatten så kan du ta bort även det mest hållfasta sminket. Duken kan tvättas i tvättmaskin och användas igen många gånger. Pris: 239 kronor.

2. TONYMOLY Floria Nutra Energy Eye Cream är berikad med 65% safflorextrakt och ger en långvarig och intensiv återfuktning. Ögonkrämen innehåller närande arganolja och uppstramande peptider. Priset? 349 kronor.

3. Huxley Secret of Sahara Cleansing Gel är en mild rengöringsgel som tar bort makeup och orenheter utan att torka ut huden. Den hudvårdande formulan hjälper till att bibehålla hudens pH-balans. Gelen innehåller mjukgörande fröolja från kaktusfikon, lugnande extrakt från gotu kola och hyaluronsyra som är känt för sina fuktbevarande egenskaper. Blir din för 235 kronor. rabattkod Cocopanda

4. Frank Body Glow Mask är en fuktgivande mask som inte fuskar med något. Masken innehåller koffein och är en ultrafuktgivande mask som stramar upp samtidigt som den ger huden glöd och skimmer. Produkten är 100 % naturlig och behöver bara verka i 5 minuter. 80 ml kostar dig cirka 250 kronor.

5. Beautyblender RE-DEW™ Set & Refresh Spray är en finishingspray för din make-up. Den fäster sminket och fräschar upp hyn. Det är en tvåfasprodukt som återfuktar huden med en antioxidantisk blandning vatten, björkextrakt och hyaluronsyra och samtidigt tillför näring med hjälp av sina oljebaserade ingredienser. Sprayen får din foundation och ditt puder att smälta in i varandra så hyn blir klar och glödande. Priset ligger på 329 kronor.

6. Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil är en lätt och närande ansiktsolja som återupplivar uttorkad hud. Den innnehåller extrakt av nypon och nyponolja, som båda är naturliga källor till essentiella fettsyror och antioxidanten C-vitamin som ljusar upp och återfuktar huden. Massera in 2-3 droppar på ansikte och hals efter rengöring och ansiktsvatten. Undvik området kring ögonen. Följ upp med fuktcrème eller nattcrème. 29 ml kostar 299 kronor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rabattkod Cocopanda