Ska du bo på hotell i Göteborg i vår finns det möjlighet att boka rum högt upp. Och har du viljan och möjligheten att betala 31 000 för en natt kan du bo minst sagt kungligt med stjärnorna som nära grannar.

Upper House är Göteborgs stolthet inom hotellbranschen. Hotellet ståtar med 49 påkostade hotellrum, en restaurang som både bildligt och bokstavligt siktar mot stjärnorna samt ett unikt spa i tre våningsplan. Det blir onekligen en hotellupplevelse utöver det vanliga om man väljer att bo här under sin Göteborgsvistelse. Tar man med sina kunder på restaurangen har man verkligen bjudit på en kväll kunderna lär minnas. Ett bra sätt att stärka sina kundrelationer på. Upper House har byggts ovanpå Gothia Towers andra torn och ligger på våning 21 till 24. Hotellet består av 49 hotellrum med två olika rumstyper, superiorrum på 31 m2 priser från 3000 kronor per natt. För de med stor plånbok finns en Grand Executive Suite på fördelat på två våningsplan, där priset ligger på 31 000 kronor per natt. Upper House är både ett personligt värdshus och ett modernt hotell av högsta internationella klass. Som ett “hotell i hotellet” med ypperlig service, enastående utsikt och fantastisk mat komponerad av Krister Dahl som under åtta år var lagledare för det svenska kocklandslaget. Upper House är precis vad Göteborg behöver. Ett exklusivt hotell med en restaurang av högsta internationella klass. Hotellet är smakfullt inrett i ljusa träslag, med mjuka heltäckningsmattor och möbler från bland annat italienska Moroso och schweiziska Vitra samt textiler från Kvadrat i Danmark. Våren 2014 kommer hotellet utökas med tio rum Deluxe Suits på 48 m2.

Restaurang på 25:e våningen

På 25:e våningen ligger Upper House Dining med generösa fönsterpartier och milsvid utsikt över Göteborg. Krister Dahl, tidigare lagledare för kocklandslaget och flerfaldig OS-medaljör i matlagning, är Executive Chef för samtliga restauranger på Gothia Towers och har rekryterat Måns Backlund till köksmästare på Upper House. Tillsammans kommer de att jobba med visionen att göra sig intressanta för Guide Michelin med en tydlig mattanke där de bästa råvarorna från närområdet väljs ut för dagen och skapar kvällens meny. Menyn på Upper House är uppbyggd kring sex rätter som komponeras utifrån de bästa råvarorna som finns i vårt närområde för dagen. Dessutom tillkommer dagligen ett antal överraskningsrätter som också bygger på råvarutillgången. På Upper House Spa & Relax, på våning 18 till 20, möts västkusten och orienten i form av klassiska spa-behandlingar med upplevelser av salt, hav och lena klippor och Hamam, en turkisk bastu och heta ångbad med dofter av kardemumma, lime och eukalyptus. Spat inrymmer även bastur. Upper House finner du högt över Göteborg, på de översta planen i mellersta tornet i Gothia Towers. Ett litet, personligt hotell i ett större sammanhang, med fantastisk utsikt, klassisk gästfrihet och varma händer.