Företagsvärlden har hittat höstens skönhetsprodukter för dig. Oavsett om du har en snäv eller mer vidlyftig budget.

1. Nya Advanced Génifique Sensitive serum från Lancôme är ett lugnande koncentrat för alla hudtyper, även för den känsliga huden. Serumet består av två koncentrat som blandas vid applicering för att behålla sin färskhet. Det hjälper till att påskynda återhämtningen, stärka hudens barriärfunktion samt att lugna huden. Serumbasen innehåller 7 pre- och probiotiska fraktioner som stärker hudbarriären. Dessutom innehåller basen hyaluronsyra som är känd för att absorbera vatten och återfukta huden. Den aktiva blå boostern är berikad med ferulinsyra och E-vitamin som ger ett kraftfullt antioxidantskydd mot skador orsakade av fria radikaler. För att bevara produktens effekt över tid är dessa koncentrat förseglade och separerade tills de aktiveras. Huden lämnas lugnare, mer återfuktad och med mindre synlighet av dina porer. Priset för 20 ml serum är 710 kronor.

2. NIVEA lanserar Energy Micellar Water som innehåller miceller, molekyler som drar till sig smuts och orenheter från huden likt en magnet. Dessutom är rengöringsvattnet berikat med C- vitamin, vitamin B3 och antocyanin, antioxidanter som bidrar till att balansera hudens fuktnivå, motverka fria radikaler och förebygga oxidativ stress. Resultatet är en frisk och återfuktad hud med naturlig lyster. 400 ml blir dina för 75 kronor.

3. Luna Rossa Ocean är en ny maskulin doft från Prada. Eau de Toiletten lyckas vara både fräsch och sensuell med sin blandning av citrusnoter i kombination med lavendel, salvia, läder, mocka och saffran. Doften kommer i två storlekar 50 och 100 ml och de kostar 750 respektive 980 kronor.

4. MasqueBar lanserar nu nya Naturals Collection på den svenska marknaden. Kollektionen består av fyra sheetmasks, banan, kokos, grönt te och ros, som alla berikats med fruktextrakt för en mer strålande hy. Låt masken sitta i 15-20 minuter och njut sedan av en återfuktad hud. Maskerna kostar 79 kronor styck.

5. I den nya serien Avocado från Body Shop hittar vi Body Butter, Shower Cream, Body Lotion, Hand Balm, Body Scrub och  Body Yogurt. Serien är riktigt återfuktande och väldoftande och förutom att den gör under för din strama hud så är serien också hållbart producerad. Det här är produkter du vill uppleva! Vi lovar! Priserna ligger från 60 kronor så de är även humana mot plånboken.

6. Depend 7day har släppt en ny höstkollektion med härligt murriga färger att pynta tassarna med. Elegant, trendigt och lyxigt men till budgetpris. Lacken kostar nämligen endast 49 kronor styck.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Icaniwill rabattkod