I vanlig ordning listar Företagsvärlden nyheter för ditt badrumsskåp. I detta nummer fokuserar vi på finfina produkter för hår och hud.

1. Dr. Barbara Sturm lanserar nu MOLECULAR HAIR & SCALP COLLECTION, hårvård som ligger i framkant när det kommer till hår- och hårbottenprodukter som tar hänsyn till hårbottens mikrobiom, grunden till en frisk hårbotten och hår. Dr. Sturms antiinflammatoriska filosofi inom hudvård har på ett briljant sätt utvecklats till en förenklad hårserie fylld med aktiva, högkvalitativa ingredienser fria från irriterande ämnen och ingredienser som stör hårbottens mikrobiom. Shampoo, balsam, hårmask och serum hittar du bland annat hos Lyko, Skincity och Bangerhead från 635 kronor.

2. Löwengrip utökar sin återfuktande och balanserande hudvårdsserie Clean & Calm med nya Micellar Water, ett rengörande och lugnande micellärvatten berikat med niacinamid som fungerar som utjämnande toner. Den oljefria nyheten avlägsnar effektivt makeup och orenheter och passar även konsumenter med fransförlängning och lash lift. Synligheten av förstorade porer minimeras – resultatet blir en ren, klar och balanserad hud. Pris: 169 kronor för 200 ml.

3. Snart är det dags att låta fötterna möta vårens ljus. MON|SUN Bedtime Theraphy Overnight Foot Mask är en rik fotmask med lugnande havre och exfolierande enzymer. Du applicerar den på kvällen och vaknar med silkeslena fötter! 125 ml kostar runt hundralappen.

4. Batiste Overnight Light Cleanser är en räddare i hårnöden. Detta torrschampo sprayar du i håret på kvällen och vaknar med ett rent och fräscht svall. Light Cleanse passar bra för skandinaviskt hår och om man inte använder några stylingprodukter i håret. I Batistes sortiment finns också Deep Cleanse för tjockare hår och hår med mycket stylingprodukter. Produkterna kostar 79 kronor styck.

Storlek ICIW tights

5. NIVEA MEN lanserar en ny serie hållbar ansiktsvård, MENMALIST. Med endast 10 ingredienser, en hög andel naturliga ingredienser, biologiskt nedbrytbar formula samt förpackning i återvunnet material är produkterna i serien snäll mot såväl huden som naturen. Serien är dessutom speciellt utvecklad för känslig hud. Serien består av en ansiktskräm, en rakkräm och en ansiktsrengöring– allt som behövs för en välmående och återfuktad hy. Priser från 59 kronor.

6. Natural Rehydrating Neroli Water är en ansiktsspray från Kerstin Florian som fräschar upp huden med en fräsch doft av apelsinblomma. Det är en lätt toner som snabbt återfuktar och lugnar huden och ger den nytt glow. Perfekt att använda under dagen för att fräscha upp finishen eller att fixera make-upen med. 100 ml blir dina för 399 kronor.