Estrella har lanserat snacksnyheter! Låt Företagsvärlden presentera gottisleveran- törens nykomlingar; potatischipset Paprika & Havssalt och Västkustchips Dill & Gräslök. Produkterna slängs direkt in i det ordinarie chipssortimentet och du hittar dem på butikens chipshyllor redan nu.

Låt oss ta en närmare titt på snack- sen.

Paprika & Havssalt

En av nyheterna från Estrella är släta potatischips smaksatta med paprika- krydda och havssalt. En vinnande kombi- nation som faller de allra flesta i sma- ken. Paprikachipsen var på tillfälligt sommarbesök i fjol och får nu chansen att briljera i det ordinarie chipssortimen- tet. Släta paprikachips är en favorit i Europa och storsäljare i grannlandet Norge.

Västkustchips Dill & Gräslök

Dill & Gräslök är en smak som faller svenskarna i smaken. Och nu kommer de krispiga Västkustchipsen i denna efterlängtade smak. Västkustchipsen får sitt lite hårdare krisp tack vare att de till- agas i grytor och friteras i små omgång- ar, på lägre värme och under längre tid än vanliga chips. Västkustchipsen är märkta med Svenskt Sigill som ger lite godare eftersmak. En veganvänligchips- nyhet för riktigt kräsna läckergommar.