Mörka, mysiga höstkvällar hemma. Tända ljus. Ja, varför inte unna dig något extra? Som ett fotbad av handskördade kristaller eller en fuktgivande peel-off-mask? Eller varför inte både och?

1. Mixa och maska! Det senaste tillskottet i Body Shops hudvårdsserien Tea Tree är märkets första peel-off-mask, Anti-Imperfection Peel-Off Mask – en vegansk mask som du själv blandar med vatten, maskar, och drar bort. Masken är berikad med djuprengörande tea tree-olja, citronrosenmyrtenolja och fuktgivande E-vitamin. Till skillnad från många andra så har den här peel-off-masken utvecklats så att du kan ta bort masken smärtfritt. Huden ser omedelbart nedmattad och klarare ut, utan att hudens naturliga oljor avlägsnas.

2. Den naturliga, ekologiska och veganska produktlinjen ANDA från Kerstin Florian utökas med en ny accessoar – ANDA Sibin Bian Facial Roller. Huden blir som ny efter en behandling, den blir rosig, får fin cirkulation och värmen ökar. Rollern gör att ditt serum gå in i huden bättre och du får mer effekt av näringsämnena. Förvänta dig fantastisk lyster! Och ja, du gör behandlingen själv hemma.

3. Elemis nya Ultra Smart Pro-Collagen Aqua Infusion Mask är en fuktmask som tillför huden fukt på flera nivåer vilket stärker hudens fuktbarriär. Den är kliniskt bevisad att öka fukthalten med upp till 250% på bara en timme. Masken ger en jämnare och fastare hud med synliga förbättringar av elasticiteten på bara 28 dagar. Rek pris för 50 ml: 1995 kronor.

4. Njut av ett forbad med Kerstin Florians badsalt. Det har terapeutiska egenskaper och en härlig doft av eukalyptus. De handskördade kristallerna är renande, återmineraliserande och ger en skön känsla för muskler och leder. Saltet innehåller en unik balans med över 60 essentiella mineraler och spårämnen för att återfukta på djupet, utrensa och balansera kroppen. En hälsoupplevelse för hela kroppen med andra ord. Häll en sachett i varmt vatten (ca 37˚C) medan badet hälls upp. Bada i 10–20 minuter. I serien ingår även en fotfil i pimpsten och en fotcreme med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel för pigga och fräscha fötter.

5. IsaDoras nya Camouflage Concealer är en heltäckande concealer som sitter länge. Den täcker mörka ringar under ögonen, fläckar och öjämnheter, ja den kan till och med täcka över en tatuering! Allt detta utan att kännas kladdig eller att lägga sig i fina linjer eller rynkor. Camouflage Concealer kommer i sex nyanser och kostar 179 kronor.

6. Dr. Lipp´s läppbalsam är en klassiker och en stor favorit världen över. Inte bara för sin högblanka finish utan också för att det mjukgör torra och spruckna läppar på nolltid. Dessutom funkar de på alla tänkbara områden, inte bara läpparna. Perfekt investering inför vinterns antågande. Du hittar Dr. Lipp hos Åhléns och priset ligger på ynka 59 kronor.