Författare: Mattias Celinder
Fotograf: Magnus Skoglöf
Bokförlaget Semic
 
Kladdkakor, brownies och blondies innehåller drygt 50 recept och du kan välja mellan traditionella varianter av bakverken och spännande nytolkningar. Här finns till exempel en kladdkaka som smakar som rabarberpaj, brownies med lakritskola och blondies med lemon curd. Eller vad sägs om en kladdkakerulltårta med cookie dough, browniemuffins med chokladmaräng eller en butterkaka med hallonblondiefyllning? Mattias bjuder även på recept som tar vara på eventuella rester. Inget behöver gå till spillo när man kan förvandla smulor av kladdkaka till kondisbitar, glass eller en läcker dessert!
Mattias Celinder: – Den här boken innehåller mina favoritrecept och jag hoppas att de kan inspirera dig att testa lite nya smakkombinationer. Kom ihåg att det är bara vår fantasi som sätter gränser!  
Mattias Celinder är affärsområdeschefen som på fritiden byter kostymen och kontoret mot förklädet och köket. Han driver bloggen och Instagramkontot Kostymbagarenoch älskar att bjuda på både traditionella bakverk och recept med nya smaker och kombinationer. 2019 medverkade han i Hela Sverige bakar och kom på en fjärdeplats.