Företagsvärlden har koll på de bästa investeringarna för ditt badrumsskåp…

1. Weleda utökar sitt ansiktssortiment med en effektiv hudvårdsserie anpassad för problemhy. Ofta associerar man problemhy med tonåren, som en del av den naturliga hormonella förändring som då sker i kroppen. Men hormonella förändringar drabbar även många vuxna, särskilt kvinnor i åldern 20 till 40. Andra faktorer som påverkar huden negativt är långvarigt användande av för starka produkter samt stress och oro, som kan ge ökad risk för inflammatoriska hudsjukdomar. För uttorkande produkter kan också göra poröppningen för tajt så att talg inte kommer ut utan stoppas i talggången och en inflammation uppstår. Finnar beror inte på dålig hygien! För att möta konsumenternas efterfrågan har Weleda utvecklat en helt ny hudvårdsserie med hudhälsan i fokus och anpassad för problemhy. I serien ingår rengöring, fuktkräm och punktbehandling.

2. Visste du att fel lakan kan orsaka skada på ditt hår medan du sover? Kvalitén och materialet på din huvudkudde kan faktiskt orsaka slitage och brutna hårstrån. Vill du investera i ett friskt och vackert svall är det en bra idé att byta ut ditt bomullsörngott mot ett örngott gjort av fibrer från bambu. Det mjuka bambumaterialet skyddar håret mot friktion och är samtidigt väldigt skonsamt mot huden. HairLust Pure Bamboo Pillowcase gör att du vaknar med ett lenare och glansigare hår fritt från tovor och trassel. Rekommenderat butikspris: 249 kronor.

3. Ett påskägg fullproppat med ampuller fyllda med härliga serum från Babor! Ja, nu kan du investera i en 14-dagars kur som väcker huden efter vinterns påfrestningar. Den perfekta lyxiga gåvan till dig själv eller någon du håller av.

4. Dream Coat Supernatural Spray från ColorWow är en fuktighetsförsegling som stoppar håret från att bli en frizzbomb vid blött och fuktigt väder. Produkten aktiveras av att du fönar håret med värme och effekten håller upp till tre tvättar. Du behöver se resultatet för att tro det, men produkten är fuktighetssäker och den ger en silkeslen textur till ditt hår. Dream Coat är inspirerad av ny textilteknik och täcker varje hårstrå med en osynlig vattentätningskåpa där värmeaktiverade polymer arbetar för att komprimera, dra ihop och täta hårstråna. 200 ml kostar strax under 400 kronor.

5. Ge läpparna lite färg i vår med IsaDoras nya Perfect Lipliner och Perfect Moisture Lipstick i färgen Pink Pompas. De nya färgerna kommer finnas i butik v. 11. Priset kommer ligga på 89 kronor för läppennan och 139 kronor för läppstiftet. 6. Nu lanserar Depend snygga glossiga lack under namnet Glossip Girl! Kollektionen kommer i åtta härliga kulörer som kommer sätta finfin färg på våren.