I årets första nummer listar Företagsvärlden dofterna och skönhetsprodukterna du inte vill missa denna vår.

1. Kiehl´s Ultra Facial Hydrating Concetrated Cleansing Bar är en mild och återfuktande ansiktsrengöringsbar som skonsamt men effektivt rengör huden. Produkten är berikad med hållbart framställt Squalan och ansvarsfullt utvald Glacial Glycoprotein, som hjälper till att stärka hudens fuktbarriär och upprätthålla hudens naturliga pH-värde. Kiehl´s Cleansing Bar är 99% biologisk nedbrytbar. Pris för 100 gram är 200 kronor.

2. Valentino Born in Roma Uomo Intense är en förförisksk doft av kåda mixat med lavendel och vanilj toppat med ingefära. Det är en intensiv herrdoft som passar extra bra på kvällen. Priset ligger på 890 kronor för 50 ml.

3. Marja Entrich Skin Care Oil är en nattkräm för normal och torr hud. Den vårdande oljan kan användas för såväl ansikte som kropp och utvinns ur vetegrod-dar och skalen av vetekorn. Hudvårdsoljan innehåller även solros- och avokadoolja och vårdar inte bara de synliga utan även de inre hudlagren. De verksamma och stimulerande råvarorna i Skin Care Oil gör huden mjukare och den får ett ungdomligare utseende. Oljan kan även användas till håret och är så mild och skonsam att den till och med fungerar för babyskötsel. En lyxig och väldoftande allroundolja för hela familjen. Pris: 349 kr/100 ml

4. The Body Shops All Day Long 3-in-1 Makeup Setting Spray är en fin mist som återfuktar, skyddar huden mot blått ljus och fixerar din makeup så att den håller hela dagen. Sprayen är vegansk, parfymfri och 93 procent av ingredienserna är av naturligt ursprung. Produkten passar till alla hudtyper, även den känsliga. 100 ml blir dina för 195 kronor.

Lyko rabattkod

5. Kerstin Florian Satin Lotion är en mycket återfuktande kroppslotion som förbättrar hudens förmåga att behålla fukt med hjälp av sheasmör, jojoba, aloe vera och E-vitamin. Den bidrar dessutom till att skydda huden mot ålderstecken. Pris för 400 ml är 579 kronor.

6. Den timglasformade borsten hos The Body Shops Turn It Up Mascara ger direkt volym och form till dina fransar och resultatet håller länge. Den lätta, kladdfria formulan har berikats med vårdande Community Fair Trade-producerad, ekologisk kallpressad kokosnötsolja från Samoa som också hjälper fransarna att se tjockare och längre ut. Mascaran kostar 195 kronor.

7. Giorgio Armani My Way Parfum är en sensuell och blommig doft. Doften har fräscha och fruktiga toppnoter från bergamott och apelsinblomma och ett hjärta av iris och natthyacint. Den nya och mer inensiva doften har också fått en ny lyxig förpackning. Priset för My Way Parfum ligger från 835 välinvesterade kronor.