Företagsvärlden har tagit en titt på nyheterna för badrumsskåpet.

1. NIVEA Fresh Orange Spray är en ny antiperspirant spray med en fantastiskt fräsch doft av apelsin. Sprayen, som snabbt torkar på din hud, ger ett tillförlitligt svettskydd i 48 timmar. Hemligheten bakom denna anti-perspirant är den unika NIVEA INFINIFRESH-formulan: Med sin antibakteriella kraft maskerar den inte bara illadoftande lukt, utan den eliminerar också effektivt bakterier innan dålig lukt uppstår. Deodoranten passar alla hudtyper. 150 ml kostar 55 kronor.
2. Den nya rosa dagcremen Hyaluron-Filler + Elasticity Day Rose SPF30 från Eucerin innehåller en kombination av arctiin och kreatin, ett Kollagen-Elastin Komplex som återaktiverar hudens kollagenproduktion och ökar hudens elasti- citet, samt låg- och högmolekylär hyaluronsyra som återfuktar huden och fyller ut oönskade rynkor och djupa linjer. Utöver det innehåller den även Eucerins egen patenterade ingrediens Thiamidol som effektivt förebygger pigmentfläckar och förhindrar att nya uppstår.
3. Nu har Sniph skapat en unik baskollektion med tre dofter till din doftgarde- rob, en parfym för varje tillfälle. 001 LIV EdP är en mild och uppfriskande doft med bergamott, sandelträ och mysk, 002 ADA EdP, en varm doft med noter av viol, sandelträ och amber samt 003 SIA, en sensuell och självsäker doft med inslag av mandarin, jasmin och socker. vi på Företagsvärlden kan inte välja en så det får bli alla tre. Pris: 225kr/8ml, 950kr/50ml.
4. Nya Regenerating Body Butter från Weleda är ett krämigt body butter med effektiva naturliga ingredienser avsedd för mogen hud som behöver mer än bara återfuktning. Regenerating Body Butter har en cellförnyande formula med anti- oxidantrikt extrakt från granatäpple och kollagenstärkande Centella asiatica. Ekologiskt skyddande sheasmör går lätt in i huden och lämnar huden fastare och direkt återfuktad.
5. Med banbrytande biovetenskap presenterar Biotherm Blue Pro-Retinol Eye Cream, en ögoncreme med den unika ingrediens Life Plankton som har kombine- rats med Pro-Retinol – en speciell form av Retinol som är perfekt anpassad för den känsliga ögonkonturen. Nya Blue Pro-Retinol Eye Cream är godkänd av der- matologer och ger maximal effekt med en formula som är skräddarsydd för huden runt ögonen.
Blue Pro-Retinol Eye Cream är en revolutionerande produkt som får ögonkontu- ren att upplevas fastare från de första minuterna, mörka ringar att upplevas reducerade från den första veckan och, på en månad sker en signifikant minsk- ning av rynkor i ögonområdet. Priset för 15 ml: 595 kronor.
6. Scholl ExpertCare Fuktgivande PediMask är designade för att säkerställa att krämen tränger in väl i huden på fötterna efter bara 20 minuters användning. Sockorna är berikade med ingredienser som återfuktar huden i upp till 24 tim- mar. Maskerna är icke-oljiga, lätta att använda och finns i fyra varianter: Moisturizing Macadamia, Intense Hydration Aloe Vera, Nourishing Triple Oil och Coconut Oil utan parfym. Rekommenderat pris är 75 kronor/par.