Tex Mex-sortimentet från Paulig-ägda Santa Maria är synonymt med tacos i Sverige. Nu samlar giganten sitt street food-sortiment och lanserar en spännande nyhet gjord på vit majs, en tortilla med autentiska smaker från Mexiko.
I början av 2024 lanserades Santa Maria White Corn Tortilla, gjord med vit majs och inspirerad av autentiska smaker från Mexiko. Dessa små, mjuka tortillabröd erbjuder den karakteristiska mexikanska majssmaken med en lenare konsistens än de traditionella tortillorna av gul majs.
Den spännande nyheten ingår i The Collection, som inkluderar produkter perfekta för ”street style tacos”. När du samlar vänner och familj för en klassisk tacomiddag med runtskickande av skålar, samtal och skratt kan du med produkterna i The Collection enkelt addera nya spännande inslag.
Servera förslagsvis en street style bifftaco med karamelliserad lök och smulad salladsost, silverlök och koriander i den nya, mjuka majstortillan. Eller en kycklingtaco med krämig majs- och chilifyllning som gör sig perfekt i den mjuka och lena majstortillan.
Utöver nyheten innefattar Santa Marias The Collection: Chickpea Tortilla Chips, Tortilla Corn & Wheat, Spice Paste Chicken Tacos, Spice Paste Beef Tacos, Lime & Jalapeño Mayo, Peach & Chili Salsa, Tomatillo Salsa och Taqueria Salsa.
 
PRODUKTFAKTA
Santa Maria White Corn Tortilla
8-pack, vikt 208 g
Små och mjuka tortillabröd bakade med vit majs. Tillagas enkelt i mikron på ca 40-60 sekunder eller i stekpanna och redo att fyllas och toppas med dina favorittillbehör.
Företagsvärlden går i god för denna mumsiga nyhet och tipsar om att du hittar mängder av härliga recept på: 
https://www.santamariaworld.com/se/