Storhelgerna närmar sig med stormsteg och Företagsvärlden kommer med fina julklappstips. Till dig själv eller någon du tycker om.

1. Äntligen en duschmössa som man vill använda! StyleDry Turban Shower Cap är snygg, praktisk och bekväm tack var att den är gjord i lycra. Och den lämnar inte några spår efter gummiband i pannan. Perfekt att använda de dagar du inte vill tvätta håret men inte vill att det ska bli frissigt i duschen, Turbanen blir din för 199 kronor.

2. Kocostar Waffle Mask Strawberry är en sheet mask med uppiggande och mjukgörande egenskaper. Ansiktsmasken har en våffelliknande yta av bomull och innehåller hela 40 g välgörande gelserum. Masken är berikad med jordgubbsextrakt som mjukgör och livar upp trött vinterhy. Den blir din för 39 kronor.

3. The Korean Konjac Facial Sponge är en ansiktssvamp som rengör på djupet och exfolierar huden för ett naturligt glow. Svampen är tillverkad av 100% naturlig vegetabilisk fiber, Konnyaku. Lämplig för daglig användning. Pris i butik ligger omkring 129 kronor. rabattkod

4. Invisibobbles SPRUNCHIE är en snygg accessoar som kommer i en mängd olika utföranden. Perfekt till helgernas fester. Tack vare sin spiralform är den bekväm och lätt att ta ur håret. Priset ligger omkring hundralappen.

5. Dashing Diva Gloss Color Gel Nail Strips i färgen Poppy Power ger snygga julnaglar. De innovativa nagelklistermärkena i gel håller sig vackra i upp till 14 dagar. Pris: 119 kronor.

6. Lägg en extra festlig makeup under storhelgerna! House of Lashes lösfransar Ethereal Mini gör att ögonen verkligen kommer i fokus. Priset för ett par återanvändbara fransar är 199 kronor.

7. Briogeo B-Well Tee Tree + Eucalyptus Clean Deodorant är en naturlig och växtbaserad deodorant. Den hjälper till att neutralisera svettlukt och lindra irritation. Tea tree-olja och eukalyptus minimerar effektivt lukt och kokosvatten lugnar den irritation som orsakas av regelbunden rakning av armhålan. Brigeos deodorant innehåller inte aluminium. Pris: 179 kronor.