Företagsvärlden listar nyheter från skönhetshyllorna…

1. Know Cosmetics No Bare Brows är en 4-i-1 brynpenna med en nyans som passar alla och enkelt byggs upp. Det vattenfasta vaxet håller brynen på plats hela dagen. Priset då? 229 kronor.

2. Ikoo Infusion Volume & Nourish hair mask ger håret volym samtidigt som den vårdar skadat hår. En smidig engångswrap som gör underverk utan att kladda. Priset ligger på humana 69 kronor.

3. I höstmodet ser vi ett uppsving för det pompösa. Dåtidens höga kragar, brokader och puffärmar gör renässans i en modern tappning med spets och siden. Depend har hängt på 1700-talstrenden och släpper en färgpalett som känns riktigt trendig i höst. Lacken kostar 35 kronor styck.

4. Butter Up Moisturizing Body Stick från Formula 10.0.6 är ett rikt och krämigt återfuktande stift för hela kroppen.Perfekt för torr hud som suktar efter omvårdnad. Priset ligger på 119 kronor.

5. Kerstin Florians Clarifying Moor Mud Masque, gjord av naturlig, vegansk lera är utvunnen vid en termalsjö i Ungern. Masken är rik på essentiella mineraler och välgörande spårämnen som rengör på djupet. Leran detoxar, förfinar och mjukgör, samt ger näring till huden. Och den passar alla hudtyper. Gör så här: Applicera Moor Mud Masque på en rengjord, fuktig hud. Låt sitta i 5 minuter och avlägsna med en fuktig, varm kompress. För bästa resultat använd leran i duschen eller fukta med ett ansiktsvatten. Använd 1-2 gånger i veckan. Skaka tuben före användning. 133 ml kostar 430 kronor.

6. Nya, superlätta Vitamin E Skin Cooling Gel Mist från The Body SHop är en transformerande gel-to-mist spray som svalkar, friskar upp och återfuktar huden. Misten innehåller juice av hallon som är rika på antioxidanter, speciellt vitamin E och C, som skyddar huden mot fria radikaler och ger huden en fräsch lyster. Alkoholfri, oljefri och vegansk! 60 ml kostar 165 kronor.

7. Silk´n ToothWave eltandborste tar med hjälp av en ny teknologi bort tandsten, plack och missfärgningar på dina tänder. Helt utan att skada emalj eller tandkött. Bättre tandhälsa kostar i det här fallet strax under 3000 kronor. Du köper ToothWave bland annat hos Elgiganten.