Årets happening inför julen kommer att ske i kondishyllan och handlar om ännu en unik och innovativ idé – kondisbiten GILLE Snöbollar med pepparkaka och kokosflingor. En vinterkaka som tillför både glädje och gemenskap under årets mörkaste tid.
GILLE har under många år kommit med innovativa nyheter och har därmed tagit ett samlat grepp för att erbjuda kakälskare variation, nytänkande och spännande fikaupplevelser. GILLE för vidare den svenska fikatraditionen till nya generationer.
Snöbollen är inte bara fantastiskt god – den är spännande i sin idé och blir lätt en ”snackis” runt fikabordet. Låt den smälta i munnen och njut av den milda smaken av pepparkaka som kommer från återbrukade smulor från pepparkakor (ca 45%). Det vita överdraget består av vit glasyr toppat med kokosflingor. Varje burk, vikt 350 g, innehåller 11 bollar och kommer finnas i butik nu.
Förra året lanserades GILLE Saffrandrömmar som blev den mest sålda småkakan under julsäsongen 2021. Givetvis följer den med även i årets julsortiment tillsammans med GILLEs Små och Stora pepparkakshjärtan samt Minipepparkakshus.
Vi på Företagsvärlden är övertygande om att årets godbit också blir en rejäl storsäljare.