Företagsvärlden listar sommarens härligaste skönhetsprodukter. Produkter som du inte vill gå miste om.

1. Väck sinnena till liv med återfuktande Neroli Blossom Shower/Bath Gel från Kerstin Florian. Med en uppfriskande, naturlig doft av neroli skapar du en lyxig spakänsla hemma i ditt egna badrum samtidigt som duschgelen mjukgör, lugnar och ger näring till torr hud efter en dag i solen. 400 ml kostar 465 kronor.

2. Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Serum stimulerar cellförnyelsen och stärker hudens barriär. Powercell Skinmunity Serum är ett lätt serum som snabbt tas upp av huden och ger en omedelbar känsla av fräschhet och mjukhet. 30 ml blir dina för 1450 kronor.

3. Sweden Eco Organic Skincare Deodorant blev vinnaren av Årets Deodorant 2023 i Organic Beauty Awards med motiveringen: ”En diskret unisex-deo som funkar lika bra efter gymmet som inför daten. En deo som doftar precis lagom mycket och håller en hel arbetsdag eller en kväll med gänget på stan. Veganskt innehåll i en förpackning som är gjord av återvunnen plast från haven. Stabil, trygg och hållbar.” Och vi på Företagsvärlden är beredda att hålla med, de här är en produkt som får fortsatt förtroende. 50 ml har ett rekommenderat pris på 211 kronor. Apohem rabattkod

4. Schwarzkopf Professionals stylingvarumärke OSiS har relanserats med en ny design. Samtidigt släpper varumärket några helt nya produkter. Vi på Företagsvärlden vill slå ett extra slag för OSiS Glow, ett anti-frizz glansserum som ger en glansig finish och en återfuktad hårkänsla samt OSiS Super Shield, en multifunktionell spray specifikt framtagen för långa hår. Den skyddar håret mot föroreningar, fukt och värme. Båda produkterna är veganska och ger värmeskydd upp till 230°C.

5. The Body Shops limiterade sommardofter har gjort entré! Vad sägs om ljuvlig, fruktig litchi eller zestig lime med blommiga inslag? Produkter perfekta för en törstig sommarhud! Bland produkterna hittar vi lyxiga duschcremer, en exfolierande scrub, återfuktande body butters och body yoghurts, en kropps- och ansiktsmist och ögon sheet masks. Allt för att återfukta och mjukgöra din hud samtidigt som du doftar himmelskt! Produktpriserna ligger från 75 kronor. 

6. Weledas produkt Skin Food har blivit en succé världen över. Nu förlänger man produkten till en hel ansiktsvårdsserie; Weleda Skin Food Nourishing Face Care. Serien består av en dagkräm och nattkräm med en lätt och snabbabsorberande formula. Utöver dessa ingår en effektiv oljebaserad rengöringsbalm som förvandlas till en mjölk i kontakt med vatten som rengör och tar bort vattenlöslig makeup. Denna serie är något för dig som vill ge fukt, näring och lyster till dina torra hud. Priser från 179 kronor.