Företagsvärlden listar vad som är hett på skönhetshyllorna denna höst…

1. IsaDora Cleansing All-Over Lotion är en vå̊rdande rengö̈ringslotion som avlä̈gsnar smuts, orenheter och vattenfast makeup. Lotionen är berikad med E-vitamin och närande oljor, rika på̊ antioxidanter, och den rengö̈r skonsamt men effektivt och avlä̈gsnar smuts samt vattenfast makeup utan att lämna huden torr och irriterad. Ta en klick i handflatan tillsammans med vatten och massera ö̈ver ansikte och hals. Skö̈lj av eller anvä̈nd en fuktad tvä̈ttduk fö̈r att torka av ö̈verskott av lotion. Pris: 79 kronor.

2. IsaDoras oljefria och skonsamma Gentle Eye Makeup Remover ä̈r berikad med glycerin fö̈r att enkelt ta bort makeup från ö̈gonen, utan att irritera eller torka ut. Huden runt ögonen blir å̊terfuktad, mjuk och rengjord. Fukta en bomullsrondell och placera den ö̈ver ö̈gat ett par sekunder. Torka sedan fö̈rsiktigt bort din ö̈gonmakeup. Upprepa tills all ö̈gon-makeup ä̈r avlä̈gsnad. Priset ligger på 79 kronor.

3. Weledas nya ansiktsoljan Pomegranate Firming Facial Oil består av en exklusiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor från bland annat aprikoskärna, avokado och argannöt. Oljan ger intensiv näring och lyster samt bevarar hudens elasticitet. Detta är en effektiv anti-age produkt och en del av Weledas mest aktiva serie Pomegranate Facial Care. Priset för 30 ml olja är 399 kronor.

4. MONSUN Rush Hour Booster är en superlätt, vattenbaserad gel med fuktbindande hyaluronsyra och uppiggande mineraler för intensiv återfuktning av huden vid behov. Produkten är tillverkad i Sverige och är 100% vegansk. Detta är som ett serum för kroppen och har en behaglig doft av citrus, vit mysk och ingefära. 100 ml kostar 149 kronor.

5. Neal’s Yard Remedies Wild Rose Body Lotion är en lyxig body lotion som absorberas snabbt av huden och gör den mjuk och återfuktad. Lotionen innehåller ekologisk nyponfröolja och sötmandelolja tillsammans med en ljuvlig kombination av äkta eteriska oljor från geranium, frankincense och patchouli. 200 ml glasflaska med pump kostar 345 kronor.

6. The Body Shops fem veganska mistar, inspirerade av superfoods från hela världen doftar ljuvligt och ger oss en fortsatt förnimmelse av sommaren. Applicera misten frikostigt över kropp och hår, eller direkt på pulspunkterna som en traditionell parfym för en direkt uppfräschning. Mistarna kostar 145 kr/150 ml och finns i butik nu.

7. Utmana hösten med färg! Maximalt, kreativt och gränslöst, ingenting är fel och att missmatcha är hetare än någonsin. Depends kollektion Wrong Is the New Right finns i butik nu och flaskorna kostar 35 kronor styck.