Företagsvärlden listar några av vårens nya spännande produkter som åker rakt upp på villhöverlistan.

1. Munsår och herpes är särskilt utmanande under den här tiden på året då solens strålar börjar kika fram. Den senaste tiden har en ny, effektiv och naturlig behandlingsform för munsår blivit väldigt populär. Nämligen Original Silicea Munsår gel, som är baserad på den aktiva ingrediensen kiseldioxidgel, en blandning av kisel och vatten. Den är ett resultat av omfattande forskning och utveckling där fokus legat på att skapa en produkt som är effektiv mot munsåren men skonsam mot kroppen. Formulan bygger på kiseldioxidgel (kiselsyragel) som arbetar effektivt med att binda munsårets sekret och att torka ut blåsorna. Gelen lindrar symtomen med den brännande och stickande känsla som är signifikant vid munherpes, produkten begränsar också virusets smittspridning. Om Original Silicea Munsår gel sätts in i tid, kan herpesblåsorna helt stanna av och inte utvecklas vidare. Gelen kostar 89 kronor för 5 gram och säljs på utvalda apotek och i hälsofackhandeln.

2. Furlas nya doft Mistica är som namnet avslöjar förtrollande och mystisk. Mistica har en kryddig topp där svartpeppar blandas med toner av hallon och citron. Hjärtat är feminint med doft av ros, svartvinbär och petitgrain. Till sist landar doften i en varm bas av vanilj och cederträ. Det här är en doft du inte vill missa. Varning för sommarens hit! 30 ml blir dina för humana 499 kronor och finns att klicka hem hos bland andra Lyko.

3. NIVEA SUN UV Face Specialist Invisible Fluid SPF 50+ är ett ultralätt solskydd för ansiktet som passar för alla hudtoner. Formulan är berikad med Licochalcone A och Niacinamide som verkar antiinflammatorisk och förbättrar hudbarriären. Produkten är kladdfri och absorberas snabbt av huden utan att lämna vita rester. Perfekt för daglig användning. Var rädd om huden i den starka vårsolen!

4. The Glow Stick från IsaDora ger lyster till din hud i ett enda svep. The Glow Stick är ett highlightingstick med lätt textur som riktigt smälter in i huden och ger en fräsch, strålande look. Produkten kommer i två nyanser och priset , det landar på 159 kronor.

5. Vid sidan av The Glow Stick kommer även The Contour Stick. IsaDora satsar på krämiga lättapplicerade sticks den här säsongen. Och vi älskar dem! Med The Contour Stick är det enkelt att skulptera och definiera dina drag. Stiftet smälter in i ansiktets och fördjupar dess naturliga konturer. Resultatet blir en naturlig, mjuk och behaglig färg utan hårda övergångar. IsaDoras nya sticks är enkla att använda även för den ovana och stiften är smidiga att plocka med sig i väskan om man vill bättra på makeupen under dagen. The Contour Stick lanseras i fyra nyanser. Även här är priset 159 kronor.