Idag är arbetsplatsen betydligt mer flexibel än förr och i takt med en växande entreprenörsanda har även klädkoden för kontoret förändrats.

Strikt framtoning har länge varit idealet för en lyckad kontorslook, men nu har äntligen den kritstrecksrandiga kostymen spelat ut sin roll. Numera är det individualitet och att sticka ut med sin klädstil som ger pondus – låt därför stylisterna på Zalon by Zalando guida dig till din nya business-stil!
För en professionell image på jobbet behöver du inte längre klä dig i kostym eller pennkjol och blus. I vår tid är det viktigare att göra ett statement, men överdriv inte utan använd dig av plagg som kompletterar din outfit. En färgstark topp i din favoritfärg eller ett par djurmönstrade sneakers är detaljer som sätter personlig prägel på din businesslook, säger Natasha, stylist på Zalon by Zalando.
Stylingtjänsten Zalon by Zalando är en vinnande kombination av digitala fördelar, som tillgänglighet och effektivitet, och personlig service. Den är dessutom helt gratis. På Zalon.se kan du enkelt anlita en personlig stylist som skapar unika looks baserat på dina önskemål och budget. På så vis får du trendiga outfits för professionella sammanhang, som inte kompromissar din personlighet. Lägg inte din dyrbara tid på att leta kläder i butik eller online, utan låt din Zalon-stylist göra det åt dig!
Efter stor efterfrågan finns nu även möjligheten att prenumerera på din personliga Zalon-box. Du kan välja att få nya outfits skapade av din favoritstylist varannan, var tredje eller fjärde månad. Sedan tjänsten introducerades har 30 000 kunder redan registrerat sig och nästan 70% föredrar att förnya sin garderob med nya outfits i var tredje månad.