Vitamin Well har lanserat Vitamin Well Zero, en serie stilla, fräscha och vitamin- och mineralberikade törstsläckare som är sockerfria. Nyheten har släppts i tre olika, goda, smaker: Raspberry, Pineapple och Apple.
– Efterfrågan på sockerfria drycker har ökat varje år. Vi är glada över att nu kunna erbjuda en ny funktionell dryck utan socker som fortfarande är fruktig och full av smak. Den är perfekt för dem som letar efter ett modernt alternativ till läsk eller juicer, säger Petter Ericson Hållén, global varumärkeschef för Vitamin Well.
Vitamin Well Zero kommer inledningsvis i tre fräscha fruktsmaker: Apple, Pineapple och Rasberry. De innehåller en kombination av noga utvalda vitaminer och mineraler och är alla stilla och sockerfria.
– Sockerfritt har aldrig smakat så här gott. Smakmässigt är de otroliga, säger Petter Ericson Hållén. 
De tre nya Vitamin Well Zero-smakerna är törstsläckare för alla, framtagna för att passa och förgylla vardagen. De passar på språng, på jobbet eller vid studier, oavsett om det är en varm dag, eller bara för att de smakar gott. Liksom alla Vitamin Wells drycker serveras Zero i flaskor gjorda av 100 procent återvunnen plast.
 
Tre nya smaker
Raspberry – med hallonsmak och toner av citron, är för de som vill vara redo för vad som komma skall, med ett innehåll av till exempel niacin, pantotensyra och magnesium, som alla bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.
 
Apple – som kombinerar äpple och fläder, är utvecklad för att vara ett stöd i vardagen: den innehåller vitamin C och D samt selen, som alla bidrar till immunsystemets normala funktion.
 
Pineapple – med smak av ananas och grapefrukt, har ingredienser anpassade för att vårda hår och hud. Den innehåller biotin och selen, som bidrar till att bibehålla normalt hår, och niacin som tillsammans med biotin bidrar till att bibehålla normal hud.
 
Överförtjusta
Vi på Företagsvärlden är överförtjusta. Så förtjusta att det omöjligt går att välja EN favorit.
Vitamin Well Zero-serien finns tillgängliga hos återförsäljare över hela landet och online via till exempel tyngre.se.